Η Εταιρία μας

Στη Mega Sound θα βρείτε πληθώρα επιλογών σε ηχοσυστήματα, οθόνες, αντικλεπτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορείτε να δείτε ζωντανά στην έκθεση μας.

Η Πορεία μας

Από το 2001 η Mega Sound διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία. Σήμερα καταλαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς και κατατάσσεται σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα του είδους στην Ελλάδα.

Η Εξειδίκευση μας

Η επιλογή και άρτια εγκατάσταση των προϊόντων που σας προτείνουμε, στηρίζεται στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας στα ηλεκτρονικά συστήματα και ειδικά αξεσουάρ εξατομίκευσης αυτοκινήτου.

Βασίλης

CEO/Founder

Θανάσης

Υπεύθυνος Συνεργείου

Βασίλης

Τεχνικός Ηχοσυστημάτων

Έφη

Υποδοχή / Λογιστήριο

Θοδωρής

Υπεύθυνος e-shop

Θοδωρής

Τεχνικός αξεσουάρ

Η φιλοσοφία μας

Η αλήθεια είναι ότι το πάθος μας για το αυτοκίνητο έγινε και το επάγγελμα μας. Αυτό μας οδηγεί σε μια συνεχή αναζήτηση των καλύτερων συστημάτων ήχου, εικόνας, ασφάλειας και αξεσουάρ αναβάθμισης των αυτοκινήτων.

Σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές προϊόντων εξατομίκευσης και αναβάθμισης αυτοκινήτου μελετούμε, επιλέγουμε, δοκιμάζουμε, αναβαθμίζουμε και τοποθετούμε συστήματα που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλής την σχέση μας με το αυτοκίνητο και περισσότερο ευχάριστες τις ώρες που περνάμε σε αυτό.

Συνεργασίες

Στο κατάστημα θα βρείτε τεράστια ποικιλία προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Συστήματα ήχου και εικόνας: Pioneer, Alpine, Sony, JVC, Kenwood, Hertz, Audison, Focal, Digital Designs Audio

Αντικλεπτικά συστήματα: Pandora, Meta system, Gemini, Clifford, Viper, Avital, Patrol.

Ευκολίες πληρωμής

Υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών Visa & Mastercard με άτοκες δόσεις.

Χονδρική πώληση

Χονδρική πώληση σε όλα τα προϊόντα σε μαζικές αγορές από club αυτοκινήτων, εταιρίες, αντιπροσωπείες και εμπόρους.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσένα

Το κατάστημα διαθέτει συνεργείο παρέχοντας τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εγκατάστασης όλων των συστημάτων μας αλλά και την τοποθέτηση προϊόντων που έχουν αγοραστεί εκτός καταστήματος.

Στα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το e-shop ή το φυσικό μας κατάστημα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την εγκατάστασή τους σε συνεργείο επιλογής του πελάτη.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από γραπτή εγγύηση σωστής λειτουργίας και εγκατάστασης, ώστε το αυτοκίνητο, να μην χάνει την εργοστασιακή του εγγύηση.