Πολιτική ακύρωσης & Επιστροφών

 

1.Πολιτική Ακύρωσης:

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε παραγγελία που έχετε καταχωρήσει στο megasound.gr, πριν όμως παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες:

         Αν η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί αλλά το προϊόν δεν έχει ακόμα αποσταλεί:

Καλέστε άμεσα το 2310 910447 ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας. Ο υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Εάν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ηλεκτρονική πληρωμή (Πιστωτική κάρτα ή PayPal) για την εξόφληση της παραγγελίας, τα χρήματα επιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο με τον αντίστοιχο τρόπο που χρησιμοποιήσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για παράδειγμα, εάν πληρώσατε με πιστωτική κάρτα τα χρήματα θα επιστραφούν στην πιστωτική σας κάρτα.

         Αν η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί και το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί:

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει αποσταλεί υπόκειται στην παρακάτω πολιτική επιστροφών, παρακαλούμε ανατρέξτε στην σχετική ενότητα για περισσότερες πληροφορίες.

 

2.Πολιτική Επιστροφών:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ.1. Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο στο φυσικό μας κατάστημα στη διεύθυνση Προφήτου Ηλία 9, Πυλαία Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55535

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος η πολιτική που ακολουθεί το κατάστημά μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων :

  • Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (ενδεχόμενες καθυστερήσεις πέραν του αναγραφόμενου χρόνου μπορεί να οφείλονται και στο διατραπεζικό σύστημα).
  • Αντικαταβολή : Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Ενδέχεται να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου, παραλάβουμε την επιστροφή των προϊόντων ή παράσχετε την απόδειξη ότι έχετε επιστρέψει τα αγαθά, ανάλογα με το ποια προηγείται.
  • Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν κάποιες νομικές εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης και επομένως ορισμένα αντικείμενα δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαχθούν. Θα σας ενημερώσουμε εάν αυτό ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση σας.

Για την αποφυγή της δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, ανοιγμένη συσκευασία κτλ.).

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός των προβλεπόμενων από τον νόμο ημερομηνιών.

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.910447 ή στο info@megasound.gr

Για τις αποστολές των δεμάτων συνεργαζόμαστε με ΕΛΤΑ courier, ACS courier & Γενική Ταχυδρομική.