Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 
 Τόπος και χρόνος παράδοσης

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός & εκτός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο και το αργότερο έως τις 16:00 εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 
Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε παραγγελία από προμηθευτές (με την ένδειξη «Αναμένεται σύντομα» ή «Κατόπιν παραγγελίας») αποστέλλονται άμεσα μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες του καταστήματος. Δεν αποκλείεται τμηματική αποστολή επιμέρους προϊόντων μίας παραγγελίας, εφόσον αυτό συμφωνηθεί με τον πελάτη. 

 Τρόπος παράδοσης παραγγελίας – χρεώσεις για παραδόσεις 

Αποστολή στον πελάτη σε περιοχές που καλύπτονται από το Δίκτυο Διανομής του καταστήματος Mega Sound

Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από το κατάστημα Mega Sound. Το κατάστημα επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής εφόσον ο τόπος παράδοσης εξυπηρετείται από το δίκτυο διανομής του και τα γνωστοποιεί στον πελάτη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της παραγγελίας καθώς και το έξτρα κόστος αποστολής (αν υπάρχει) εφόσον η αποστολή αφορά απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό ή αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με email από το κατάστημα Mega Sound. 

 Όταν ο συνολικός όγκος της παραγγελίας είναι κάτω των 25 λίτρων, τότε:

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους του καταστήματος Mega Sound, ήτοι την κατάρτιση της πώλησης, το κόστος της αποστολής εντός Ελλάδος ανέρχεται στο ποσό των 4€ έως 6€ για χερσαίους προορισμούς (εκτός Δυσπρόσιτους) και 6€ έως 8€ για νησιωτικές περιοχές. Αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή το επιπλέον κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3€.

 Όταν ο συνολικός όγκος της παραγγελίας είναι άνω των 25 λίτρων, τότε:

Τα μεταφορικά και όποια επιπλέον χρέωση της αποστολής γίνεται κατόπιν συννενοήσεως με τον πελάτη.

 Δίκτυο Διανομής Καταστήματος Mega Sound

Για τα θέματα σχετικά με το Δίκτυο Διανομής και θέματα παράδοσης ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τo κατάστημα στο τηλ. 2310.910447 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή  09:00-19:30 και Σάββατο 09:00 -14:00)

 Γενικοί όροι περί αποστολής προϊόντων και υπηρεσιών

Το www.megasound.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση υποχρεουμένη να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες της για τις μεταβολές αυτές με αναθεώρηση των παρόντων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.