Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής:

 Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η ηλεκτρονική ιστοσελίδα megasound.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

 Εξοφλήστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Για το εξωτερικό η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με PayPal ή προ-κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στην περίπτωση που για την περιοχή σας δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) ή πληρωμή μέσω PayPal.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα Mega Sound

 Κάντε την παραγγελία σας από το www.megasound.gr έως τις 15.00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας την ίδια ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη μέρα από το κατάστημα μας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα μας για 3 εργάσιμες από την ημέρα που θα καταστεί έτοιμη προς παραλαβή!

Προφήτου Ηλία 9, Πυλαία Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55535

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Όνομα Δικαιούχου  στους παρακάτω λογαριασμούς : Μπογιατζής Βασίλειος

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

ΕΘΝΙΚΗ

233/40084997

GR23 0110 2330 0000 2334 0084 997

EUROBANK

0026.0252.10.0200965526

GR28 0260 2520 0001 0020 0965 526

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5228-024309-362

GR22 0172 2280 0052 2802 4309 362

*Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@megasound.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση της.

4. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.megasound.gr δέχεται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa & Mastercard. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται εξ’ ολοκλήρου από την τράπεζα Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας TLS 1.3 (Signature Algorithm: SHA256) και ψηφιακή πιστοποίηση τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για την ολοκλήρωση της χρέωσης & σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας 3D Secure θα ζητηθεί να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ισχυρής ταυτοποίησης που ορίζει το τραπεζικό ίδρυμα από το οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα σας, όπως π.χ. η συμπλήρωση κωδικού μίας χρήσης (OTP) o οποίος αποστέλλεται από το τραπεζικό ίδρυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχεις δηλώσει σε αυτό. Μπορεί να ισχύουν εναλλακτικοί τρόποι ταυτοποίησης μεταξύ των τραπεζικών ιδρυμάτων όπως π.χ. έγκριση μέσω εφαρμογής Web Banking, πληκτρολόγηση συγκεκριμένων ψηφίων του PIN κ.α.

Τέλος, η προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δημιουργείς όταν εγγράφεσαι στο www.megasound.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σου στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να προστατεύεις καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης, σου προτείνουμε να δημιουργείς password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείς μέσω του www.megasound.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε του όρους χρήσης.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το megasound.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

5. Πληρωμή με PayPal

Εξόφλησε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σου με την αξιοπιστία του PayPal. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής αλλά και με τις συναλλαγές μέσω PayPal μπορείς να επισκεφτείς το https://www.paypal.com/