Πραγματική καινοτομία και ευελιξία με την τριπλή προστασία

Επιλέξτε την ταχύτητά σας, ενεργοποιήστε το  E-Cruise, Cruise Control της LP, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή. Το E-Cruise είναι ο εύκολος τρόπος για άνετη, ασφαλέστερη και πιο οικονομική οδήγηση χωρίς ενοχλητικά πρόστιμα.

Ο οδηγός θα απολαύσει την άνεση στην οδήγηση που θα βελτιστοποιηθεί εκθετικά με το E-Cruise, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις με ένα τροχόσπιτο, ή ένα ρυμουλκούμενο όχημα.

εξασφαλίζει ομαλή και στρωτή οδήγηση, ενώ σας επιτρέπει να επιταχύνετε κατά βούληση ή να απενεργοποιήσετε το cruise control με ένα πάτημα του φρένου, του γκαζιού ή του πεντάλ του συμπλέκτη, χωρίς να προκαλεί καμμία ζημιά στο όχημά σας.

Μελετήθηκε και δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κιτ του E-Cruise και ο οδηγός εγκατάστασης έχουν σχεδιαστεί με προσοχή για κάθε όχημα ξεχωριστά. Επιπλέον στην συσκευασία περιέχονται όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Επειδή το E-Cruise είναι προγραμματισμένο από την αρχική κατασκευή του για συγκεκριμένο όχημα, δεν απαιτείται περαιτέρω ρύθμιση ή προσαρμογή του από τον εγκαταστάτη ή τον οδηγό.

Έως και 20%  μείωση κατανάλωσης καυσίμου, ρυθμίζοντας στο E-Cruise την ταχύτητα από 130km/h στα 110km/h!

To E-Cruise της LP εξασφαλίζει την μειωμένη κατανάλωση καυσίμων λόγο της ομαλότερης αυξομείωσης των στροφών του κινητήρα σε σχέση με τη απότομη αύξηση και μείωση απο το πόδι του οδηγού.

Όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του αυτοκινήτου! Το πιστοποιημένο E-Cruise της LP κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεριμένα στην Δανία, συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα!

Τόσο εύκολο στην χρήση του, σαν να αναβοσβήνετε τα φώτα σας. Απλά ρυθμίστε την ταχύτητά σας, χαλαρώστε και απολαύστε τη βόλτα σας.

 

Συνοψίζοντας, μερικά από τα πλεονεκτήματα του E-cruise:

  • Χρήσιμο στις μεγάλες διαδρομές σε εθνικές οδούς και επαρχιακούς δρόμους
    • μείωση της κόπωσης του οδηγού
    • βελτίωση της άνεσης του οδηγού, άρα μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Προφύλαξη του οδηγού από ασυνείδητη παραβίαση ορίων ταχύτητας και λήψη προστίμων
  • Συνειδητά υπεύθυνη οδήγηση μέσα στα προβλεπόμενα όρια ταχύτητας
  • Ασφάλεια στην οδήγηση ρυμουλκούμενου οχήματος διατηρώντας την ταχύτητα στο τροποποιημένο απαιτούμενο όριο στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος ο οδηγός του στην καθημερινότητα.
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμων