Πραγματική καινοτομία και ευελιξία με την τριπλή προστασία

Η Pandora φέρνει την επανάσταση με την ικανότητα των συστημάτων της να μπορούν να προσαρμόζονται, να εξελίσσονται και να συνδυάζονται. Έτσι οι επίδοξοι κλέφτες βρίσκουν ένα αδιαπέραστο τείχος ασφαλείας απέναντι τους.

Τεχνολογία No Blocking Errors

Η νέα τεχνολογία 3Block δίνει την δυνατότητα στους Pandora Specialist να μπλοκάρουν την εκκίνηση του κινητήρα με ασφαλή τρόπο για το αυτοκίνητο χωρίς Engine Error.

Ο νέος αλγόριθμος επιτρέπει το μπλοκάρισμα 3 σημείων με δυνατότητα τα μπλοκαρίσματα να μπορούν να γίνονται διαδοχικά ορίζοντας το ιδανικό χρονικό διάστημα ή ταυτόχρονα, όπου κρίνεται σκόπιμο. Η διαδικασία είναι πλήρως προγραμματιζόμενη και προσαρμόσιμη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού ιδιοκτήτη αυτοκινήτου και πάντοτε με την τεχνογνωσία των Pandora Specialists.

Έτσι ο κλέφτης στην προσπάθειά του να παρακάμψει μια ασφάλεια του συστήματος, θα πέφτει σε αλλεπάλληλες δικλείδες ασφαλείας που θα παγιδεύσουν το όχημα και θα κάνουν αδύνατη την κλοπή του.

Απόλυτη αντικλεπτική προστασία για όλα τα αυτοκίνητα

fuel-150x150

Βενζινοκίνητο-Diesel

Σε βενζινοκίνητο-diesel μπορεί να κλειδώσει αρχικά τo το μπουτόν της εκκίνησης Start/Stop. Αν το αντικλεπτικό Pandora δεχθεί παραβίαση του αισθητήρα κίνησης, θα μπλοκάρει και το καύσιμο. Ακόμα κι αν προσπαθήσει να παρακάμψει και αυτό, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του.

bolt (1)

Έχετε αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα;

Κανένα πρόβλημα για την Pandora που μπορεί να κλειδώνει στη σειρά τα ηλεκτρονικά ή ηλεκτρικά συστήματα προκαλώντας στον κλέφτη κυριολεκτικό blackout και χωρίς κανένα πρόβλημα για το αυτοκίνητο.

both-1024x494

Το όχημά σας είναι υβριδικό;

Το Pandora θα κλειδώσει διαδοχικά τη εκκίνηση και μετά το κινητήρα οδηγώντας τον κλέφτη στην εγκατάλειψη του οχήματος.

Η Pandora με βαθιά γνώση στα αντικλεπτικά συστήματα γνωρίζει πως ο κάθε κλέφτης στην προσπάθειά του να κλέψει το όχημα δε θα διστάσει να το κακομεταχειριστεί και να του προκαλέσει σοβαρές βλάβες. Ακόμα λοιπόν και αν το αυτοκίνητό σας δεν κλαπεί, ίσως μετά την απόπειρα κλοπής του, να χρειαστεί ένα πολύ δαπανηρό service για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Οι τεχνικοί μας έχουν προβλέψει αυτή τη νοοτροπία και έχουν προνοήσει το σωστό timing του εκάστοτε κλειδώματος.

Η γνώση της Pandora, λοιπόν, δεν έγκειται αποκλειστικά στην τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα αλλά και στην εμπειρία και ενημέρωση πάνω στις κλοπές. Γνωρίζει με λεπτομέρεια τις πρακτικές και την ψυχολογία των κλεφτών και μπορεί να τους αποτρέψει αποτελεσματικά.

Ολοκληρώνοντας μπορούμε να συμπεράνουμε πως η Pandora δεν προσφέρει έναν απλό συναγερμό αλλά ένα πλήρως εξελιγμένο αντικλεπτικό σύστημα που θα καλύψει το όχημα πλήρως από κλοπή και γενικότερα από κάθε είδους μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο όχημά σας. Τα συστήματα Pandora είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!